Enten du bygger nytt eller pusser opp, er varmepumpe en god løsning. Det er både miljøvennlig, økonomisk og kan senker dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %.

Bestiller du fra Vesterålen Varmepumper, trenger du ikke å bekymre deg for hverken montering, service eller vedlikehold.

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

En luft/vann varmepumpe trekker «gratis» varmeenergi fra uteluften og leverer vannbåren varme til gulvvarme, radiatorer og tappevann. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Innedelen kan også inneholde en integrert varmtvannsbereder. Toshiba luft/vann varmepumper kan leveres i 3 ulike temperatur versjoner. Høytemperatur versjonen kan levere opptil 80°C vann, og er perfekt ved utskifting av oljefyr. En luft/vann varmepumpe leverer stabil varme også på de kaldeste dagene, samtidig som den har ekstra høy effektivitet på høst, sommer og vårsesongen.

Dersom du er interessert i våre produkter og tjenester byr vi på kostnadsfri og uforpliktende befaring. På stedet ser vi hvilke løsninger som passer best, og gir deg et godt tilbud før vi drar. Ta kontakt med oss via skjemaet eller ring +47 959 17 737

Vi er en leverandør innen varmepumper. Selskapet ble etablert 2009, og har i dag 7 ansatte, som stiller med solid kompetanse og kapasitet.

Enten du trenger ny varmepumpe til boligen din eller et stort kjøleanlegg i bedriften har vi produktene som passer for deg.

Vi legger all vår ære i vårt arbeid – uansett kunde. Ved å være både forhandler, montør og servicepunkt gir vi deg alt på ett sted. Du skal bli 100% fornøyd, hver eneste gang. Se gjerne hva andre skriver om oss på Google og Facebook.

Gratis befaring!


Vi gir gode råd og tilpasset tilbud på stedet.
Befaringen er helt uforpliktende!

Vi er forhandler av alle merker varmepumper med Daikin og Toshiba som prioritert merkevare innen Luft til luft.
Nibe og Daikin varmepumper er også på vannbårne systemer.